top of page

Martta show

Martta's first time in junior class and she recieved her first CAC!

Date: 23-3-2013

Class: Junior

Judge: Charlotte Høier (Denmark)​

Critique: meget feminin ungtæve med dejligt temperament og god str. og substans meget smuk helhed med elegant kileformet hoved helt korrekt udtryk tynde velplacerede ører helt korrekt bid kunne ønske en anelse kraftigere underkæbe elegant lang tør hals acc vinklet fortil med herlige passende kraftige benstammer helt korrekt overlinje med meget smukt kryds langt overlår med smukke knæ og hasevinkler lang hale som bæres smukt bevæger sig utrætteligt og spændstigt viser sig smukt.

EXC1 BOB, BIR, CAC

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page