top of page

2 Champion titles

Yesterday at Danish Sighthound Club's first show of the year two of my females gained new champion titles.

Sonya recieved the Danish Junior Club Champion title with very nice critique from Svante Frisk & Martta recieved the Danish Club Champion title (4 X Club CACS in CH class) also under judge Svante Frisk (SE)

Herbert went BOS and Vera visited the exhibition and made many new fans ;-)

Sonya's Critique:

Date: 20/3-2016

Junior Class

Judge: Svante Frisk; Sweden

Critique: Mycket ædel og elegant, behøver at få lite mere kraf i nospartiet, saksbet, typiskt udtrydk, mucket vacker ryglinje, kort lænd, harmonisk og lagom vinklat fram ock bak, ædel benstomme og lagom brystdjup, velupdragen buklinje, rør sig lite tæt bak, vackert fra sidan, ok fram, typiskt tempremant, tiltalande

BOB, CAC - new Junior Club Champion!

Martta's Critique:

Date: 20/5-2016

Champion Class

Judge: Svante Frisk, Sweden

Critique: Utm. proportioner, bra djup i huvet, velmarkeret stop, ganska bra kraft i sin benstomme, tilracklig bredd i skallen, kunde være mere utfylt under øgonen, øgonon kunde være mørkere, korrekta øron, bra ryg i sihlloet, velvinklat bag, normalt vinklat fram, bra brøstdjup, kunde være lite stramere kondition, bra steg fra sidan, gungar lite på fronten fram

BOB, CAC - new Club Champion!

Herbert's Critique:

Date: 20/5-2016

Champion Class

Judge: Svante Frisk, Sweden

Critique: Mycket tiltalande helhet, vackert huved, fina plan i huvet, kraftfult nosparti med saksbet, ørona kunde ligga lite tætare til, fin hals, bra ryg i sihloet, som kunde visa lite bættre detaljer, velvinklet bak, typisk vinkel fram, breder ud tassarna nogot, tassarna kunde være lite mere samlade. rør sig parallel bag, mycket harmonisk fra sida, stabilt fram, mycket socialt temperament

BOS, CAC

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page